Til Sølvi Skar på Noko Attåt
I kveld har vi vært på besøk hos Sølvi Skar på det glutenfrie bakeriet hennes "Noko Attåt".
Vi fikk høre historien om hvordan det hele startet, og hvordan det er å drive sitt eget lille håndtverksbakeri her på Vestnes.
Bakeriet åpnet dørene i mai i år, og det har vært en stor suksess fra første dag. Dette er det eneste, helt glutenfrie bakeriet med kafé i hele Møre og Romsdal - det er heller ikke mange lignende tilbud i resten av landet - og folk kommer langveisfra for å handle Noko Attåt.
I tillegg er kaféen innredet med omtanke, og har en hjemmekosellig og varm atmosfære, som får alle til å føle seg velkommen.
Sølvi har hatt baking som hobby i nærmere 20 år, og har perfeksjonert kunsten å bake en stor variasjon av både kaker og gjærbakst uten gluten. I tillegg til at utvalget av varer er stort, er kvaliteten på topp, og disken er fullstendig tom for varer ved stengetid.
Sølvi jobber 50% som lærer i tillegg til å drive bakeriet, som er åpent 3 dager i uken, så fritidsproblemer er et ukjent begrep sier hun.
Vi takker for oss og heier på Sølvi Skar og Noko Attåt
24. september 2024
Hilde Rogne og Rune Håseth tok oss med på vandring